Skip to content

Seiskojen ryhmäytymispäivä Umpimähkässä

by : 09/24/2013

Olimme umpimähkässä 27.8. 7D:n kanssa. Mukana oli myös molempien luokkien tukioppilaat ja luokanvalvojat. Bussin piti tulla koululle kello yhdeksäksi, mutta se tuli puoli tuntia myöhässä. Matka kesti vajaat puoli tuntia.

Perillä Umpimähkässä meidät jaettiin luokittain kahteen ryhmään. 7D lähti tukioppilaiden kanssa eri pisteille,  ja me jäimme oman luokkamme (7F) kanssa tekemään erilaisia seurakunnan järjestämiä tehtäviä. Ensimmäinen tehtävämme oli mennä narun viereen syntymäpäiväjärjestykseen puhumatta ollenkaan toisillemme. Puhelimet olivat sentään sallittuja, ja monet käyttivätkin puhelinta apunaan.

Seuraava tehtävä oli tehdä naruun solmu, josta kaikki pitivät kiinni päästämättä otetta. Pitkän mietinnän ja monen epäonnistumisen jälkeen onnistuimme tekemään solmun.

Vielä muutaman tehtävän jälkeen menimme syömään. Koulu tarjosi leivät, mehut ja makkarat, mutta omiakin eväitä sai ottaa mukaan. Kun oli syönyt, oli hiukan omaa aikaa.

nuotiolla

Seuraavaksi meidän luokkamme jaettiin viiteen ryhmään. Jokaisella ryhmällä oli yksi tukioppilas oppaanaan. Kiersimme viidessä eri pisteessä ja jokaisessa pisteessä olimme noin  10 minuuttia. Jokaisessa pisteessä oli erilaisia tehtäviä, jotka piti tehdä oman ryhmän kanssa. Yksi tehtävistä oli esimerkiksi sellainen, jossa piti miettiä, mitä kiusaajan päässä oikein liikkuu. Eräällä rastilla oli  päihteistä kysymyksiä,  joihin piti vastata miettimällä, olivatko ne oikein vai väärin.

Lopuksi kokoonnuimme kaikki kotaan, jossa seurakunnan työntekijä kokosi iltapäivän asioita yhteen.

Oli hauskaa!

Aino ja Johanna, 7F

 

maisema

 

Mainokset

From → Uncategorized

One Comment
  1. Varmasti ollut kiva päivä! 🙂
    -Ulla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: