Siirry sisältöön

Taisto-viikko koulullamme

by : 02/27/2014

Taisto on yläkoululaisille  suunnattu rento ja raamikas lihaskuntokampanja, joka osoittaa lihaskunnon treenaamisen olevan hauskaa! Taiston treenijaksoon treenaaminen käy mukavissa merkeissä yhdessä kavereiden kanssa välitunneilla, vapaa-ajalla tai vaikka TV:n mainoskatkon ajan. Taistossa nuoret haastetaan parantamaan omaa ennätystään neljässä lihaskuntohaasteessa, joista jokaiseen on valittavissa helpompi ja haastavampi versio. Haasteisiin annetaan monipuolisia treenivinkkejä.

Pitkäkankaan koulun Taisto-viikko sujuu mukavissa merkeissä. Liikunnan opettajat ovat jo aiemmin pitäneet oppilaille Taisto-tunnin, jossa harjoiteltiin lihaskuntoharjoituksia Taistoa varten. Taisto-viikon ajan koulun salissa joka päivä klo 13.00 pyörivä hedelmäpeli on innostanut oppilaita. Sen ideana on se, että kun tekee jotain liikettä tietyn verran, voi saada hedelmän palkinnoksi. Esimerkiksi leuanvetopäivänä yhdellä leuanvedolla sai hedelmän.  Syynä hedelmäpelin suosioon voi olla tietenkin myös se, että samalla voi välttyä ulkovälitunnilta. 😉

Taisto-viikko huipentuu perjantain Taisto-tapahtumaan. Silloin oppilaiden toivotaan pukevan päälleen jotain pinkkiä. Tukioppilaat hakevat jokaisen luokan vuoroillaan saliin, jonne rakennetaan Taisto-rata. Oppilaat saavat siellä kokeilla taitojaan. Siellä kisaillaan myös haasteet, joita oppilaat ja opettajat ovat toisilleen tehneet. Ne oppilaat, jotka ovat haastaneet opettajan tai jonkun oppilaan, kirjottavat haasteen voittajan nimen paperiin, ja voittajien kesken arvotaan palkintoja.

Iida, 8B

Lankutus

Mainokset

From → Uncategorized

Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: